Maandprogramma VJR

Zondag 12 maart VJR zondag in de Alkeburcht van 11.00 tot 13.00 uur voor de kinderen vanaf groep 6. Deze zondag kunnen er insectenhotelletjes gemaakt worden voor natuurbelevingstuin De Bult. Dit is een samenwerking met hen in het kader van NL Doet. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Je betaalt alleen entree (€ 1,50) voor de VJR. Als Spel van de Week hebben we deze keer regenwormen.

Zondag 19 maart is er voor het eerst in onze 50-jarige geschiedenis The VJR Bucks Games. Dit is een extra lange zondag in de Alkeburcht voor de kinderen vanaf groep 6. We beginnen om 11.00 uur en gaan door tot 15.00 uur. De entree is € 1,50 met VJR-pas en € 3,50 zonder VJR-pas; uiteraard inclusief lunch, drinken en wat lekkers. Wat is de bedoeling? Probeer zoveel mogelijk Bucks bij elkaar te verzamelen door je tegenstanders of VJR-vrijwilligers uit te dagen. Win met geluk, behendigheid, inzicht en kracht. Er is dus kans voor iedereen. Zie ook onze facebook pagina www.facebook.com/Stichting.VJR
.
Vrijdag 31 maart is er weer een disco voor alle kinderen uit de groepen 7 en 8 in J.C. SplotsZ aan het Sportpad in Roelofarendsveen. Het is van 19.30 tot 22.30 uur. Entreeprijs is € 2,-. DJ’s Maarten en Rick zullen er weer vet feest van maken.

Artikel bron: VJR