Lustrumjaar HCA begonnen

HC Alkemade is het lustrumjaar ingegaan met een zeer geslaagde borrel in het clubhuis in het Hertogspark in Rijpwetering.

HCA werd opgericht in 1981 door echtpaar Bart de Jonge en Stoffels en daarbij voegden zich echtpaar Rene en Slot. Van deze oprichters waren verscheidene aanwezig. Zo ook veel bestuursleden en andere vrijwilligers die het stokje steeds van elkaar overnamen en ervoor gezorgd hebben dat HCA komend jaar haar 7de lustrum viert. HCA is niet meer weg te denken uit de gemeente Kaag & Braassem. Een afspiegeling van de gehele club van nu was aanwezig op de borrel. Herinneringen werden opgehaald, verbindingen werden gelegd. Er werd zichtbaar genoten door een ieder.

Speciaal voor de gelegenheid is er een Pusher Lustrumeditie samengesteld en deze werd aangeboden aan het langst spelende lid van HCA, tevens zeer actief vrijwilliger, Daan Vessies. Twee liederen uit de Pusher, het lied van het eerste uur en de HCA Marsch van nu, werden uit volle borst meegezongen. Al bladerend werden anekdotes uitgewisseld. Echt HCA on tour, van vroeger naar nu.

Elk lid ontvangt de Pusher Lustrumeditie in de brievenbus.
Dank aan de Lustrumcommissie te weten Femke van Klink, Julia Wesselman, Philip van der Meer, Roy Klein en Tess Heemskerk. Wat een prachtige start van het Lustrumjaar. Er zit muziek in H C A!!!

Auteur: HCA
Foto bron: HCA