Leuke activiteiten in april in Woudsoord

Woubrugge – Elke maand organiseert het Woudsoord voor haar bewoners en bezoekers diverse gezellige activiteiten. Er zijn standaard terugkerende activiteiten, maar ook leuke nieuwe activiteiten die passen bij het seizoen, de maand of een speciaal thema. Wij zetten elke maand een aantal leuke activiteiten van het Woudsoord in de schijnwerpers.

Datum: donderdag 13 april High tea

Kom gezellig voor een high-tea in het Woudsoord. Een middag genieten van lekkere hapjes en de gezelligheid. Kosten voor de high-tea  € 3,00 per persoon, voor bewoners en klantenkaarthouders is het gratis. Aanmelden van te voren is niet nodig!

bloemen

Datum: vrijdag 14 april Paasstukjes maken

Om geheel in de paasstemming te komen kunnen er paasstukjes gemaakt worden in Woudsoord. Samen gezellig een middagje knutselen inclusief een kopje koffie of thee. De kosten zijn € 5,00 per persoon, voor bewoners en klantenkaarthouders is het gratis. Graag één week van te voren aanmelden bij de receptie van het Woudsoord.

Datum: vrijdag 21 april Optreden Jorio Trio

Kom op vrijdag 21 april gezellig meezingen met het Jorio Trio. Het Jorio Trio bestaat uit drie personen afkomstig uit Woubrugge. Zij zingen shantykoor- en meezingliedjes. Het belooft een muzikale middag te worden.

Kosten voor het optreden zijn € 3,00 per persoon inclusief koffie of thee. Voor bewoners en klantenkaarthouders is het optreden gratis. Aanmelden is niet nodig!

Artikel bron: Driemaster