Lentepopfestival voor popkoren

Aarlanderveen – In Studio Oosterman is zaterdag 10 en zondag 11 maart de eerste editie van het gloednieuwe Lentepopfestival voor popkoren .

Popkoren zijn helemaal hip. Het repertoire van veelal bekende popsongs van de jaren ’60 tot nu slaat bij een breed publiek aan. Tijdens dit festival zullen alle deelnemende koren een vrij programma zingen, waarbij ze zich muzikaal kunnen profileren. 

De deelnemende koren zijn Pure Vocals uit Zoetermeer, Experiment uit Hoofddorp en Prestige uit Gouda/Leiden op zaterdag. Op zondag treden op: Vocalize en Pop Pleasure uit Alphen a/d Rijn, Let’s Get Loud en Happiness uit Langeraar, Rainbow Colours uit Koudekerk a/d Rijn, en Vijftig Tinten Grijs uit Hazerswoude.

Het festival vindt plaats in Studio Oosterman, aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. Het festival begint op zaterdag om 13.00u, en op zondag om 12.00u. Op alle dagen gaat de zaal een uur voor aanvang open voor publiek.

Toegangskaarten á €6,- zijn verkrijgbaar bij Studio Oosterman. Gezien de te verwachten grote opkomst tijdens dit festival, adviseren wij u om de kaarten vooraf te reserveren via info@studiooosterman.nl of via tel: 0172-573374.

Tevens wordt er door Studio Oosterman op zaterdag en zondag een  Frans themabuffet aangeboden. Buffetkaarten (€11,50 p.p.) zijn uitsluitend te reserveren via info@studiooosterman.nl of via tel: 0172-573374.