Leer programmeren met Scratch van 8 tot 12 jaar

Roelofarendsveen – Programmeurs zijn de toppers van de toekomst. Verdel ICT & Media geeft jong talent dan ook graag de kans om hieraan te proeven. In november organiseert het bedrijf een superleuke en leerzame cursus ‘Leren programmeren met Scratch’ voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Op woensdagmiddag 1, 8 en 15 november zijn de deelnemers van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in de Verdel Oase. In drie achtereenvolgende weken leert Peter Loonstra van Junior Techniek de jongeren in tweetallen hoe ze een game, animatie of muziek ontwikkelen. Helemaal zelf, wat eenvoudiger of juist complex. Peter brengt hen de basistechnieken bij zodat de kinderen thuis enthousiast verder kunnen Scratchen.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75 inclusief btw per persoon. Het toffe boekje ‘Ik kan al programmeren met Scratch’ krijgen alle kids mee naar huis. De cursus gaat door bij 10 deelnemers, het maximum aantal is 12. Je kunt jouw zoon of dochter aanmelden voor de workshop via d.vanberkel@verdel.nl. De cursus vindt plaats op Veenderveld 76 in Roelofarendsveen. Meer informatie: www.verdel.nl.

Artikel bron: Verdel