Lancering boek debuut Slapen doen we morgen weer

Roelofarendsveen – Op12 mei  lanceert Alice Bakker uit Oude Wetering haar boek “Slapen doen we morgen weer” in het project Boek10! Haar boek is een spannende Young Adult over vriendschap, dood en je minder voelen dan een ander.

Lokale lancering “Slapen doen we morgen weer” 12 mei, 19.00 uur, boekhandel Veenerick, Noordplein 15, Roelofarendsveen.

Alice Bakker

Inhoud: De vijftienjarige Merel gaat met haar vrienden naar het Koningsnachtconcert in het Klaverpark. Daar treedt de band Twils op, waar Merel en haar vriendin Sarah groot fan van zijn. Als er een aanslag gepleegd wordt tijdens het concert verandert alles.

Al snel blijkt dat het niets met terrorisme te maken heeft, iemand heeft het op Twils gemunt. Waarom? En wat heeft Merel met de dader?

Alice Bakker

Alice Bakker (1970) is freelance schrijver en heeft haar eigen tekstbureau ”in Woordenland”. Eerder publiceerde zij diverse verhalen in verhalenbundels. Daarnaast heeft zij mooie schrijfprojecten op haar naam staan. Slapen doen we morgen weer is haar debuut.

Boek 10!

Boek10! is een project waarin plaats is voor slechts tien veelbelovende auteurs waarin uitgever GP gelooft en waarvan het manuscript klaar is voor publicatie. GP heeft tien scripts bij elkaar gezocht die variëren in genre en schrijfstijl. De boeken worden gezamenlijk gelanceerd en bundelen de krachten, daarnaast staan de boeken geheel op zichzelf. De genres van het project Boek10 zijn zeer gevarieerd: eco-thriller, Fantasy, roman, magisch realisme, Young Adult, SciFi, kinderboek en Engelse roman.

Het is een bijzonder project, omdat tien auteurs samen lanceren. Auteurs die elkaar vooraf niet kenden en door dit project het eenzame pad als schrijver samen kunnen bewandelen.

Slapen doen we morgen weer

 

 

 

Artikel bron: Alice Bakker