Laatste mini champions league WVC

Afgelopen zondag was er bij voetbalvereniging WVC weer een aflevering van de Mini champions league
Normaliter wordt deze altijd gehouden in de WVC arena, maar aangezien de weergoden al enkele keren roet in het eten hadden gegooid speelde de organisatie op safe.

Daarom weken zij voor deze laatste aflevering voor de wintersop uit naar de Tweesprong.
Afgezien dat er deze keer binnen werd gevoetbald, was er op het eerste gezicht niets anders dan anders, maar schijn bedriegt!

De kinderen waren net lekker bezig met voetballen toen er ineens eens een paar rare snuiters de sporthal binnendrongen, was eerst best wel even schrikken voor de jongens en meisjes.
Maar gelukkig bleken zij geen kwaad in de zin te hebben, zij wilde alleen graag een keertje meedoen met de mini champions league, en dat begrepen wij best!

Natuurlijk moesten zij zich wel eerst even inschrijven, en toen begon het gedonder, ze waren met zijn vijven, en noemde zich allemaal Piet.

Niet veel later bleken deze gasten nog aardig wat met een balletje te kunnen doen, natuurlijk konden zij nog heel veel leren van de kinderen, maar gelukkig wilde zij deze pieten nog wel het een en ander bij leren.
Zo werd er geoefend met niet hooghouden, mis schieten en over de bal heen trappen, en voor al deze onderdelen kregen zij van de kinderen een dikke 10!
Hier werden de Pieten erg vrolijk van, en wilde graag iets terug doen voor deze lieve en goed voetballende kinderen.

Daarom wilde zij graag met hun op de foto, zodat zij in Spanje konden laten zien dat zij met de grote talenten van de Mini champions league hebben gevoetbald.
Als tegenprestatie hadden onze vrienden nog een verrassing voor de kinderen, hiervoor moesten zij wel even meekomen naar de kantine van WVC, daar is het altijd erg gezellig dus hadden de kinderen hier absoluut geen moeite mee.
In de kantine kregen alle deelnemers, maar ook alle broertjes en zusjes een mooi cadeautje en een heerlijke speculaaspop, ja, ja ze roepen bij WVC wel eens dat de talenten van de mini champions league alleen het allerbeste verdienen, nou dat is vandaag ook wel uitgekomen.

Met twee handen vol verlieten onze talenten de kantine van WVC, maar zij hebben ons beloofd dat zij volgend jaar zeker weer terug komen, en daar werden de mensen van de organisatie weer heel erg blij van.

Want ja, de Mini Champions League van WVC daar maak je van alles mee!

De organisatie van de mini champions league wil alle deelnemertjes,ouders, vrijwilligers, stage lopers van de Bona, en niet te vergeten onze sponsor peter van der Veer- groenten en fruit bedanken voor hun medewerking.

Hopelijk zien wij jullie volgend jaar ( medio Februari / maart ) weer terug bij de Mini champions league.

Groeten,
Team Mini champions league

Auteur: WVC