Laat Liefde Leven bij Family Factory

Leimuiden – Dinsdagavond 6 november en 6 februari 2019 is er weer Liefde Leven. Liefde is een levensstijl. Het maakt je gelukkiger en gezonder – en dat is niet alleen goed voor jullie, maar ook voor jullie (eventueel toekomstige) kinderen.

Dat is het idee achter ‘Laat liefde leven’: het behouden, herstellen en ontdekken van banden tussen geliefden. Of je nu aan het begin van je leven samen staat of al langer samen bent, liefde is een investering waard!

Cocky Drost is relatiecoach en geeft tijdens haar lezing invulling aan thema’s rondom liefde (dinsdagavond 6 november) over onder meer communicatie, verbinding, de basis van je relatie en de man-vrouw verschillen; en (woensdagavond 6 februari 2019) over hoe voorkom je dat je steeds weer in die cirkel belandt van die ene ruzie? En het gaat over seks en hoe mannen en vrouwen dit vaak anders beleven. Zeker geen oppervlakkige avond, vooral veel praktische handvatten.

Voor beide avonden hebben wij Cocky Drost, relatiecoach, uitgenodigd (cockydrost.nl).

De avonden vormen een mooie aanvulling op elkaar, maar mocht je slechts één van beide avonden willen/kunnen, dan is dat geen probleem. De avonden worden gehouden in de Ontmoeting, Dorpsstraat 51 in Leimuiden. Van 20.00 tot 21.45 uur, inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur. Graag opgeven via ffleimuiden@gmail.com.

Meer info: http://familyfactoryleimuiden.nl/overige-activiteiten/

Datum: 06-11-18
Tijd: 20.00