Kunstspektakel in Leimuiden op 25 juni

Leimuiden – Al weer voor de 15de keer zal het spektakel plaatsvinden (van 11.00 tot 17.00uur) met als thema ‘Land & Leven’.

Ieder jaar vindt u dit buitenevenement in de Dorpsstraat t.h.v. Partycentrum Keijzer te Leimuiden. De vele belangstellenden worden getrakteerd op mooie kunstwerken, life painting, beeldhouwen en boetseren maar ook (straat)theater en muziek.

Al enthousiast geworden om ook actief met uw kunst bezig te zijn op ons Kunstspektakel?

Inschrijven kan vanaf nu via kunstspektakel@live.nl (of telefonisch via Annelies 0172-509886) waarna wij u een bevestigingsmail sturen met daarin het rekeningnummer voor overboeking van uw kraamhuur (€ 18,00 hele en € 9,00 halve kraam) waarna de inschrijving definitief is.

Geef bij inschrijving ook op of u een hele of halve kraam wilt, uw kunstdiscipline en met hoeveel personen u komt.

U zorgt uiteraard zelf voor de inrichting van uw kraam en denk daarbij ook aan eventueel een stoel/kruk. Van ons krijgt u koffie/thee en (max.) 2 lunchpakketten per kraam.

Denk ook eens na over het thema ‘Land & Leven’; wij kunnen u niet verplichten om aan dit thema te voldoen echter: wij zouden het wel leuk vinden!

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.kunstspektakel.nl met verslagen en foto’s van voorgaande jaren, of op onze facebookpagina (via de link op de website)

Artikel bron: Kunstspektakel