Kom handwerken in Hoogmade.

Op dinsdag 13 september start de handwerkclub in HOOGMADE.

Ons belangrijkste doel is om oud, maar ook jong, bij elkaar te brengen om gezellig samen te breien en te haken. Zo bevorderen we sociale contacten en bestrijden we eenzaamheid. We zijn vooral nog op zoek naar jonge mensen, zodat de oudere breisters hun jarenlange ervaring kunnen delen met een nieuwe generatie, wat het natuurlijk nog leuker maakt.

Wilt u ook mee breien of haken? Dat kan! Eens in de 2 weken komen enthousiaste dames samen om gezellig te breien of te haken. Zij maken de mooiste producten, bijvoorbeeld babydekentjes, truien, poppenkleren en hoesjes voor telefoons. Een heel gevarieerd aanbod naast de gebruikelijke sokken, sjaals en mutsen.

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagmiddag in de oneven weken, van 14 tot 16 uur, in het Kompas, Visserweg 1A (tussen de brug en het protestantse kerkje) in Hoogmade. Aanmelden kan via Tjitske van Eenige (tjitskeve@hotmail.com of 071 7113280) of tijdens de bijeenkomsten, dus kom gerust eens vrijblijvend langs in het Kompas, de koffie of thee staat klaar.

Auteur: Tjitske van Eenige