Kleine Oase gaat samenwerken met Sportbedrijf gemeente

Kaag en Braassem/Leimuiden – De kleine Oase in Leimuiden is een prachtig buitenbad met veel enthousiaste vrijwilligers. Samen zorgen zij elk jaar weer dat heel Leimuiden en omstreken kan genieten van een prachtig buitenbad. Alleen voor het toezicht en de zwemlessen worden professionals ingehuurd.

 Vanaf dit jaar gaat De Kleine Oase die professionals inhuren bij Sportbedrijf Kaag en Braassem. Zaterdag 24 februari 2018 om 11:00 uur ondertekenen zwembad de Kleine Oase en Sportbedrijf Kaag en Braassem hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

 Sportbedrijf Kaag en Braassem

Sportbedrijf Kaag en Braassem is 1 januari 2018 opgericht en is de overkoepelende organisatie van sport- en recreatiecentrum De Tweesprong en sportzaal Kaskade in Roelofarendsveen, sport- en recreatiecentrum Het Spant in Leimuiden en gymzaal De Meerkant in Rijnsaterwoude. Sportbedrijf Kaag en Braassem zal voortaan ook de toezichthouders en zwemonderwijzers voor de Kleine Oase gaan leveren. De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst is de eerste publieke activiteit van Sportbedrijf Kaag en Braassem.

Artikel bron: Gem. Kenb