Kerstspullen ruilbeurs en workshop Kerststukjes maken

Leimuiden – Tom in de buurt haalt de Kerst naar Leimuiden. Nieuw dit jaar is de speciale “Ik zoek – Ik ruil – Ik geef weg beurs” georganiseerd door Tom in de buurt. Heeft u op zolder of in de kast nog mooie en bruikbare kerstspullen liggen? En gebruikt u deze spullen niet meer. Wilt u uw kerstspullen een tweede thuis geven? Kom dan langs bij de Kerstspulletjes ruilbeurs. Tom in de buurt organiseert dinsdag 18 december van 13.30-16.00 uur een “Ik zoek – Ik ruil – Ik geef weg beurs”. Wij nodigen u graag uit om langs te komen in ’t Spant, Larikslaan 20 in Leimuiden. Ook als u niets te ruilen heeft maar wel op zoek bent naar kerstspullen, dan bent u van harte welkom. Soms worden kerstspullen voor een klein prijsje verkocht of zelfs weggegeven. Het is niet de bedoeling dat wij kerstspullen aannemen.

Naast de “Ik zoek – Ik ruil – Ik geef weg beurs”, thema Kerst, organiseert ‘Tom creatief’ op dezelfde middag een workshop kerststukjes maken. Onder leiding van Tineke wordt er gewerkt met vers groen en kerstaccessoires om een mooi decoratiestuk voor in huis te maken. We gaan knippen, groen en andere materialen op stekers zetten en verwerken, om zo een prachtig stuk te maken. Leuk om iemand mee te verrassen of om zelf in de laatste weken van het jaar van te genieten. Voor materiaal wordt gezorgd. De workshop start om 14.00 uur en de kosten bedragen € 4,50 per persoon. Neemt u een eigen bakje mee?
Voor het (gratis) reserveren van een tafel om uw spullen tentoon te stellen voor de ruilbeurs of om mee te doen met de workshop (€ 4,50) dient u zich voor 15 december aan te melden bij Tom in de buurt;
r.hoogeveen@tomindebuurt.nl of bel 06-39265485. De koffie en thee staan klaar!

Datum: 18-12-18
Tijd: 13.30