Kerstconcert ‘Christmas Day’ in de Woudse Dom

Rijnsaterwoude- Op zondag 16 december geeft gemengd koor Zanggenoten in samenwerking met vocalgroup The Notes  het kerstconcert ‘Christmas Day’,  in de sfeervolle Woudse Dom.

Dirigent en musicus Wim Loos heeft, samen met de muziekcommissie van koor en Vocal Group, bijzondere kerstmuziek op het programma gezet. Onder andere O Holy Night van Anuna, The twelve days of Christmas van Bob Chilcott en andere bekende en iets minder bekende kerstliederen.

Aan het concert werken ook mee: Arno Kooloos op de piano, Wim van Klink, hobo en contrabas en Koen van Velzen, slagwerk.

Het concert wordt gegeven in de Woudse Dom, Herenweg 26 in Rijnsaterwoude. Aanvang 15.00 uur. De kerk is om 14.30 uur open. Entree € 10,00. Vanaf 14.00 uur is er in Het Oude Schoolhuis in Rijnsaterwoude gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Begin december zijn kaarten te verkrijgen bij de Gemakswinkel, Nokweg 3 te Leimuiden, Veenerick Boek en Kantoor in Roelofarendsveen en bij Primera Domien Koek in Oude Wetering. Als er nog kaarten over zijn, ook bij de entree van de Woudse Dom op 16 december. Volg ons op de website www.zanggenoten.nl en op www.facebook.com/zanggenoten

Datum: 16-12-18
Tijd: 15.00