Kerst Sing-in met DHH en gelegenheidskoor

Hoogmade  – Na het succes van afgelopen jaar, organiseert muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade dit jaar opnieuw een uniek kerstconcerten met een groot gelegenheidskoor. Beide concerten vonden plaats zondag 17 december plaats, ‘s middags in Woubrugge, ‘s avonds in Hoogmade.

kerst sing in

Het was een bijzondere “Kerst-Sing-in”, met Engelse kerst-popsongs en Nederlandse kerstmuziek die iedereen kent. Het orkest van DHH begeleidt hierbij een gelegenheidskoor. Die bestond uit uit enthousiaste zangers en zangeressen die speciaal voor deze concerten met het orkest hebben gerepeteerd. Op het programma stonden veel bekende Nederlandstalige- en Engelstalige nummers. Van traditioneel tot modern, luisteren en meezingen. Kortom een feest met voor ieder wat wils.

‘s Avonds om 19:00 was het concert in de OLV Geboortekerk in Hoogmade met voorafgaand het concert van het leerlingenorkest. In de goed gevulde kerk genoten de mensen een uur lang van een zeer gevarieerd muzikaal programma. Een fantastische avond om goed in de kerstsfeer te komen. Met het lied Merry Christmas Everybody werd de sing-in sfeervol besloten.

Artikel bron: DHH