Karin van der Tang en Jan Lubbersen erelid van volleybalvereniging In Up Go

Tijdens de ledenvergadering van dinsdag 14 maart zijn zowel Karin van der Tang als Jan Lubbersen tot erelid van In Up Go benoemd.

De twee leden, die goud zijn voor het 50-jarige “gouden” In Up Go, werden beiden verrast met een gouden volleybal met daarop toepasselijke kreten en natuurlijk een mooi bos bloemen.

DSC04012

Karin geeft al meer dan 30 jaar met veel enthousiasme training aan de jeugd van In Up Go en heeft dus al vele jeugdige spelers en speelsters opgeleid. Daarbij is ze al jarenlang bestuurslid in de functie van jeugdcoördinator, is ze coach van de mini’s en ook de organisatie van het minitoernooi ligt al jaren in haar handen. Daarbij is ze ook altijd actief bij het scholenvolleybaltoernooi. Verder zorgt Karin er ook voor dat de ballenvoorraad goed op orde is.

DSC04008

Jan is gisteren na 8 jaar afgetreden als voorzitter. Dit was zijn tweede termijn. In de jaren 80, begin jaren 90, was hij ook al een periode van 8 jaar voorzitter. Totaal is hij dus 16 jaar voorzitter geweest. Ook is hij al jarenlang actief als scheidsrechter, is hij de man achter het Midzomernachttoernooi en is ook nog eens webmaster. Verder is hij altijd te porren om te helpen bij activiteiten als het scholentoernooi en het minitoernooi.

Alles bij elkaar voor beiden een enorme staat van dienst. Beiden hebben echt een hart voor de club en zijn daarom ook terecht tot erelid benoemd.

Auteur: In Up Go
Foto bron: In Up Go