Kaag en Braaasem Schoolhandbal Cup

Kaag en Braassem – Door de goede prestaties van de Nederlandse handbal dames is de bekendheid van handbal sterk toegenomen. Dat is ook bij ROAC merkbaar aan de instroom van nieuwe jeugdleden.

Om de bekendheid bij de basisschool jeugd nog verder te vergroten heeft de ROAC handbal het initiatief genomen om een schoolhandbaltoernooi te organiseren. Dit gebeurt in samenspraak met de sportcoaches/gymdocenten binnen de gemeente.

Leerlingen van alle basisscholen in de gemeente Kaag en Braassem worden uitgenodigd om mee te komen doen en te strijden om de Kaag & Braassem Schoolhandbal Cup.

Het toernooi wordt gespeeld op twee woensdagmiddagen op het Hertogspark te Rijpwetering.
Op woensdag 30 mei voor groep 3 t/m 5 en woensdag 13 juni voor groep 6 t/m 8. Beide dagen van 13.00 tot + 17.30 uur. Het is bedoeld voor de kinderen die het leuk vinden om te handballen, te strijden  tegen teams van andere scholen uit de gemeente en een gezellige en sportieve middag willen hebben.
De teams bij de groepen 3, 4 en 5 bestaan uit 6 spelers, (5 veldspelers en 1 keeper) en maximaal 2 reservespelers. De teams bij de groepen 6, 7 en 8 bestaan uit 7 spelers, (6 veldspelers en 1 keeper) en maximaal 2 reservespelers.

Kinderen die met een team mee willen doen, kunnen zich tot uiterlijk 25 april aanmelden bij hun gymdocent/sportcoach.
Voor meer informatie over handbal kan contact op worden genomen via jeugdhandbal@svroac.nl.

Datum: 30-05-18
Tijd: 13:00