Jaarconcert Pop- en Musicalkoor Scala

Oude Wetering – Velen weten het inmiddels al, het laatste weekend van oktober is het “Scala-weekend” Dan treden wij voor u op in het kerkgebouw De Spreng Oude Wetering.

scala-custom

Vrijdagavond 28 oktober om 20.00 uur                                                                            Zaterdagavond 29 oktober om 20.00 uur                                                                       Zondagmiddag 30 oktober om 14.00 uur

Een half uur voor aanvang gaat de deur open en kunt u naar binnen.

Dit jaar is ons thema “Scala’s Top 2016”

Scala heeft, al zeggen zij het zelf, een mooie keuze kunnen maken uit de lijst met liedjes van de originele “Top 2000”

U mag raden welke liedjes we gaan zingen, maar natuurlijk ontbreken Queen, The Beatles, Abba niet, ook de liedjes van Claudia de Breij, U2 en Armin van Buren en nog vele andere worden gezongen.

Wij voorspellen u een geweldige avond en middag met mooie liedjes, een topcombo, een enthousiaste dirigent, swingende leden, een verrassende choreografie en een mooi decor in de sfeer van het Top 2000 café van Matthijs en Leo. Kortom, u mag dit niet missen!

Vanaf zaterdag 1 oktober kunt u de toegangskaarten à 11 euro kopen bij de bekende verkoopadressen: Veenerick Boek & Kantoor te Roelofarendsveen en Primera Domien Koek te Oude-Wetering. U kunt ze natuurlijk ook aanschaffen via onze koorleden!

Hartelijke zanggroeten van alle koorleden en hopelijk tot 28, 29 of 30 oktober!

Artikel bron: Scala