Inspiratiesessie duurzaamheid: Warmte, waar haal je het vandaan?

Kaag en Braassem – Dinsdagavond 2 mei bent u van harte welkom bij een inspiratiesessie over gasloze wijken en warmte voor onze woningen uit duurzame bronnen. Het Duurzaamheidsplatform Kaag en Braassem nodigt u uit te komen luisteren naar architect Miel Karthaus. Hij laat ons zien hoe we gasloze wijken en huizen kunnen realiseren en warmte kunnen terughalen uit bestaande bronnen.Duurzaam kenb

Miel Karthaus is een bevlogen architect die talloze (bouw)projecten begeleidde en zelfs monumentale boerderijen energieneutraal wist te maken. Hij vertelt op boeiende wijze hoe hij dat heeft gedaan en laat zien welke mogelijkheden u kunt toepassen. U kunt natuurlijk ook uw vragen stellen en met de leden van het Duurzaamheidsplatform Kaag en Braassem van gedachten wisselen.

De sessie is voor iedereen toegankelijk. De inloop is vanaf 19.30 uur, we starten om 20.00 uur en sluiten om 22.00 uur af. Locatie: raadszaal gemeentehuis Roelofarendsveen.

Over Miel Karthaus – Karthaus is partner van architectenbureau kbng. Het bureau heeft zich ontwikkeld tot specialist in duurzaam hergebruik. Als architect kijkt Miel Karthaus niet alleen naar vormgeving en ruimtelijkheid, maar ook naar waardevastheid. Dát is duurzaamheid op lange termijn: laag energieverbruik, makkelijk te exploiteren, comfortabel te gebruiken.

Meer info: https://www.facebook.com/events/189847168192692/

Artikel bron: Duurzaamheidsplatform