Inschrijving Kaag en Braassem Cup 2016 voor de Ruitersport geopend

Rijpwetering – Voor de negende keer dit jaar organiseert PSV de Ripse Ruiters in samenwerking met stal de Ripse Ruiters op zondag 9 oktober de Kaag en Braassem Cup voor de ruitersport. Zowel FNRS als KNHS ruiters kunnen op deze dag zich sportief meten met elkaar. Naast de normale winstpunten, promotiepunten, bekers en linten zijn er tal van extra prijzen in de vorm paardensportartikelen.
Maar waar het natuurlijk echt om gaat is de wisselbeker. De vraag is natuurlijk wie neemt hem dit jaar in ontvangst van een van onze wethouders of misschien wel onze burgemeester?Afgelopen jaar was het Jackie Plug bij de KNHS ruiters en Julie Wolters bij de FNRS ruiters die deze prachtige beker een jaar lang in hun bezit mochten houden. (zie foto) Dit jaar moeten ook zij er opnieuw hun best voor doen!

ripse-ruiters

Voorwaarde voor deelname is dat de deelneem(st)er woonachtig of lid is van een vereniging/manege in de gemeente Kaag en Braassem. Voor meer info zie www.deripseruiters.nl onder het kopje activiteiten/wedstrijden.

Artikel bron: Stal de Ripse Ruiters
Foto bron: Stal de Ripse Ruiters