Inloopavond werkzaamheden N446

Hoogmade/Woubrugge – De provincie Zuid-Holland voert tussen maart en juli 2017 groot onderhoud uit aan de N446 tussen Woubrugge en de Doesmolenbrug bij de A4 (Hoogmade). Hieronder leest u meer over de werkzaamheden. Daarnaast bent u voor meer informatie en antwoorden op uw vragen van harte welkom op de inloopavond op woensdag 22 maart tussen 19.00 en 21.00 uur in Cultureel Centrum De Stal, Kerkstraat 51a te Hoogmade. Aanmelding voor de inloopavond is niet nodig.

Wat gaat er gebeuren?

De belangrijkste reden voor het groot onderhoud is de staat van onderhoud van de weg. De voornaamste werkzaamheden zijn het asfalteren van de hoofdrijbaan en het fietspad, het onderhoud aan de Doesmolenbrug en de vervanging van een fietsbrug.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in het weekeinde van 22 april 2017 en in de weekeinden van 6 en 13 mei 2017 van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur. Sommige werkzaamheden vinden ’s nachts buiten de weekeinden plaats.

Verkeershinder

In het weekend waarin de werkzaamheden aan de Doesmolenbrug plaatsvinden (naar verwachting het weekend van 22 en 23 april) wordt de brug niet bediend. Niet alle recreatievaart kan dan onder de brug door. Het wegverkeer wordt omgeleid. Ook tijdens de andere weekendafsluitingen en nachtafsluitingen maakt het verkeer gebruik van aangegeven omleidingsroutes via de A4, N11 en de N207. Houd rekening met 30 minuten extra reistijd.

Tijdens de avond- en nachtafsluitingen worden de buslijnen 182 en 183 omgeleid. Zie te zijner tijd Arriva voor nadere informatie. Nood- en hulpdiensten krijgen altijd doorgang. Tijdens de vervanging van de fietsbrug worden fietsers omgeleid via Hoogmade-dorp zonder extra reistijd.

Planning en omleidingen

Voor aanvang van de werkzaamheden wordt u per brief geïnformeerd over de precieze planning en omleidingen. Ook kunt u te zijner tijd meer informatie over planningen en omleidingen lezen op de website.

Vragen kunnen worden gemaild naar zuidholland@pzh.nl.

Artikel bron: Prov. Z-H