Inloopavond Brandweer Leimuiden

Leimuiden – Vanwege het grote succes van eerder gehouden inloopavonden afgelopen jaar, organiseert de Kazerne Leimuiden op maandag 31 oktober om 19.30 uur wederom een inloopavond. Alle ge├»nteresseerden zijn van harte welkom op de Kazerne aan de Dr. Stapenseastraat 35 in Leimuiden.

brandweerauto

Wij organiseren deze avond voor inwoners, ondernemers of mensen die in de woonkern werken en die belangstelling hebben voor een functie als brandweervrijwilliger in Leimuiden. Bij deze avond mag je meekijken bij een oefening van de brandweer, kan je kennis maken met het gezellige en enthousiaste team en krijg je zelf de gelegenheid om onder begleiding te proeven aan het brandweerwerk. Naast deze activiteiten is er alle mogelijkheid voor het stellen van vragen, tot slot krijg je een rondleiding door de kazerne en een map met informatie wat de functie van vrijwillige brandweer man of vrouw inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken.

En misschien is na deze avond de brandweer wel iets voor jou! Minimale leeftijd is 18.

Aanmelden

Aanmelden voor deze inloopavond is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Aanmelden kan bij ploegchef Patrick Escherich, telefoon. 06 1700 48 85, of e-mail: patrick.escherich@brandweer.vrhm.nl.

Locatie

Brandweerkazerne

Dr. Stapenseastraat 35 in Leimuiden

Datum en tijd

Maandag 31 oktober a.s. van 19.30 – 22.00 uur.

Artikel bron: KenB nieuws