Informatiebijeenkomst Leidsevaartbrug op 2 november

Rijnsaterwoude – De provincie Zuid-Holland houdt op woensdag 2 november 2016 een informatiebijeenkomst over de start van de werkzaamheden aan de Leidsevaartbrug. Vanaf eind 2016 gaan de voorbereidende werkzaamheden aan de brug en de naastgelegen tunnel Woudsedijk-Zuid starten. Tijdens de inloopavond presenteert de provincie de voorlopige planning, omleidingen en eventuele hinder rondom de vervanging van de Leidsevaartbrug.

De provincie organiseert de avond in samenwerking met de gemeente Kaag & Braassem en R-Net (Hoogwaardig openbaar Vervoer). Het hoogheemraadschap van Rijnland is ook aanwezig om toelichting te geven op de planning en werkzaamheden rondom de kadeverbetering bij de Leidsevaartbrug.
Datum en tijd

Op dinsdag 2 november 2016 kunt u tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Locatie: De Dyck Restaurant en Evenementenlocatie, Woudsedijk-Zuid 43 in Woubrugge.

N207 Noord

Op de N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn werkt de provincie Zuid-Holland tot en met het eerste kwartaal van 2018 aan de bereikbaarheid van de regio. In de komende jaren nemen we maatregelen waardoor de doorstroming vanuit de regio naar de hoofdwegen A4 en A12 en mainports Rotterdam en Schiphol verbetert. We leggen extra rijbanen aan, maken busstroken, verbeteren de kruispunten en vervangen de bruggen over de Drecht en de Leidsevaart.

Meer informatie

Heeft u vragen? Dan kunt u deze mailen naar N207@pzh.nl.

Artikel bron: Zuid Holland