In Up Go scholen volleybaltoernooi in herfstvakantie

        

Leimuiden – Ook dit jaar organiseert volleybalvereniging In Up Go in de herfstvakantie weer een volleybaltoernooi voor de plaatselijke basisscholen en wel op woensdag 19 oktober 2016 in sporthal De Tweesprong in Roelofarendsveen.

inupgo-12

In Up Go nodigt alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen uit om weer mee te doen met dit leuke en sportieve toernooi. Er wordt gespeeld op 2 verschillende niveaus, conform de spelregels van het minivolleybal, voor de groepen 5/6 en 7/8. Er zijn zowel poules voor jongens als meisjes teams. Gemengde teams worden bij de jongenspoules ingedeeld. Elk team moet uit minimaal 4 spe(e)l(st)ers bestaan.

De scholen krijgen weer de informatie en spelregels en dit is bij de leraren te krijgen. De kosten om mee te doen aan dit toernooi bedragen € 10,00 per team. Tijdens het toernooi krijgen alle kinderen een lootje om mee te doen aan de loterij waarbij weer leuke prijzen zijn te winnen. Het toernooi begint voor alle groepen om 9:30 uur en is om 12:00 weer afgelopen.

Wil je mee doen, meldt dan voor 10 oktober a.s. het team aan. Dit kan via de e-mail: evenementen@inupgo.nl. Vermeld hierbij de school, groep, naam van het team, contactpersoon met telefoonnummer en het aantal kinderen (jongens/meisjes).

Wij hopen op jullie komst, tot dan!!!

 

Artikel bron: In Up Go