Hulp bij uw administratie

Kaag en Braassem – De Papierwinkel van De Driemaster helpt de inwoners van Kaag en Braassem bij grote en kleine administratieve vragen. Hans Vernooij is een van de vrijwilligers van de Papierwinkel. Samen met u kijkt hij naar de papieren en geeft u advies of helpt u om uw administratie op orde te brengen.

Vernooij is al meer dan een jaar vrijwilliger bij de Papierwinkel en ziet veel vragen op fiscaal gebied en de zorgverzekering voorbij komen. “Ik help mensen bij het nemen van bepaalde stappen om bijvoorbeeld hun belastingzaken af te handelen of hun administratie op orde te brengen”, vertelt Vernooij. De Papierwinkel is al een aantal jaar actief in Kaag en Braassem, maar toch weten veel mensen niet van ons bestaan. “Dat is jammer”, vindt Vernooij. “Ik denk dat veel meer mensen onze hulp goed zouden kunnen gebruiken.”

De vrijwilligers van de Papierwinkel zitten wekelijks voor u klaar tijdens de verschillende spreekuren, maar kunnen ook bij u thuis langskomen. “Makkelijke vragen kunnen tijdens het spreekuur worden behandeld, maar voor uitgebreide hulpvragen komen wij ook bij mensen thuis”, vertelt Vernooij.

De Papierwinkel is kosteloos voor de inwoners van Kaag en Braassem en op diverse locaties te vinden. Op maandag in de Bibliotheek Woubrugge, dinsdag in ’t Spant Leimuiden en woensdag in de kantine van DOSR Roelofarendsveen. Wil je meer weten over de Papierwinkel? Kijk dan op www.dedriemaster.nu/wat-bieden-wij/