Het ontwikkelen van een Olympische mindset…

Topsport Leiden en het Leonardo College nodigt jou graag uit voor een nieuwe workshop die jouw mentale weerbaarheid in de (top)sport kan verbeteren.

Donkere wolken…
Heb jij weleens die blokkade gevoeld in de sport of faalangst toen het echt moest gebeuren? Iedereen voelt weleens de vermindering van de concentratie, de aandacht of het controlegevoel, besluiteloosheid, verward zijn, onzekerheid, angst, zwartgalligheid of je overweldigd voelen of verkeerde tactische beslissingen nemen, opgejaagd gaan schieten, de laatste serie afraffelen om ‘er van af te zijn’ of je geen goede teamsporter meer voelen.

En jij wilt naar de Olympische Spelen? Laten wij daar dan aan gaan werken…!

De workshop Het ontwikkelen van een Olympische mindset wordt gegeven door sportpsycholoog Lex Duvekot, geholpen door Nicole Beukers, toproeister die deze zomer in Rio de Janeiro nog een knappe Olympische zilver medaille veroverde, maar ook mentaal mindere tijden heeft gekend.
Lex en Nicole gaan het over al die gevoelens hebben en vooral over hoe ze te voorkomen. Het wordt dus een interessante avond.

De workshop wordt gehouden op dinsdag 17 januari 2017 om 19.00 uur in het Leonardo College. De toegang is gratis De avond is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden, jong en oud, sportend, coachend of ondersteunend. Alleen, gezien de verwachte grote belangstelling dien je je wel even van tevoren aan te melden via email: info@topsportleiden.nl

De Thema-avond Het ontwikkelen van een Olympische mindset is een gezamenlijk initiatief van Topsport Leiden, het Leonardo College en Cursussportpsychologie.nl®

Auteur: topsportleiden.nl