Het is feest in de kas, het thema van Kom in de Kas

Kaag en Braassem – Nee, het is geen grap. Zaterdag 1 april is er een nieuwe editie van Kom in de Kas in het unieke tuinbouwgebied Flora- en Geestweg in Roelofarendsveen. U kunt deze dag niet alleen kennismaken met negen zeer diverse tuinbouwbedrijven, maar ook tientallen nieuwe, jeugdige tulpenkwekers ontmoeten tijdens de centrale opening bij tuincentrum de Veense Bukker.

kom in de kas 1 (Small)

Het thema van Kom in de Kas dit jaar is ‘Het is feest in de kas’, dus u kunt erop rekenen dat u – naast interessante bedrijfsbezoeken – op 1 april a.s. getrakteerd wordt op leuke, leerzame en verrassende activiteiten. Een van de verrassingen die u niet mag missen, is de presentatie van tientallen nieuwe Veense tulpenkwekers tijdens de centrale opening van Kom in de Kas bij tuincentrum de Veense Bukker, Hazenpad 1 -Roelofarendsveen.

Deze ondernemers van de toekomst laten u hier om klokslag 10.00 uur zien hoeveel passie ze hebben voor het kwekersvak en hoe groen hun vingers zijn. De meest getalenteerde nieuwe tulpenkweker zal de route door het gebied Flora- en Geestweg op een ludieke manier officieel openen.

De unieke Kom in de Kas 2017 route voert u langs negen, zeer diverse tuinbouwbedrijven. De deelnemende bedrijven zijn AgroFleur Select, De Veense Bukker, P.N. van der Meer, Akerboom Freesia, van der Meer Weststeyn, Meerplant, Wesselman Flowers, Kwekerij Johan Oudshoorn en Willem Kuipers BV. Zij telen samen een breed assortiment planten en bloemen. De ondernemers zetten met veel plezier hun kas- en schuurdeuren van 10.00 uur tot 17.00 uur wagenwijd voor u open. Een routekaart met omschrijving van alle extra activiteiten is verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven.

Meer informatie over de deelnemende bedrijven en de activiteiten vindt u op https://www.komindekas.nl/waar/, op Facebook: Kom_in_de_Kas Raveen en in de lokale media.

Artikel bron: Kom in de kas