Hendrien van Leeuwen en Jan van Schie in het zonnetje gezet

Hoogmade – Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van IJsclub Hoogmade zijn Hendrien van Leeuwen en Jan van Schie in het zonnetje gezet.

Hendrien van Leeuwen  geeft al 34 jaar schaatsles op dinsdagavond. Zij heeft zo’n beetje alle kinderen van Hoogmade leren schaatsen in al die jaren. Ook bakt zij ieder jaar 160 pannenkoeken voor de laatste schaatsles en zorgt zij voor de presentjes van de sint. Ook heeft zij altijd een kist mee naar de ijsbaan. Daar zitten kaarten en reserve handschoenen in. Hendrien kreeg uit handen van Ed van der Star van het District Sassenheim een speldje en een oorkonde uitgereikt voor haar vele jaren van inzet. Zij is nu ook lid van verdienste van het District Sassenheim.

Jaarlijks wordt ook de Bas van Leijden bokaal uitgereikt. Deze bokaal wordt uitgereikt aan de vrijwilliger / sporter die zich het meest verdienstelijk heeft gemaakt. Dit jaar hoefde het bestuur niet lang na te denken. De bokaal wordt door Marc van Leijden uitgereikt aan Jan van Schie. Jan van Schie heeft jarenlang deel uit gemaakt van het bestuur van de ijsclub als penningmeester, was trainer en ook bestuurslid van het District Sassenheim. Ook wordt Jan werd ere-lid van de ijsclub.

Artikel bron: IJsclub Hoogmade
Foto bron: IJsclub Hoogmade