Halte Pleisterplaats

Initiatief van Thijs Brambach (Wijn & Thijs) & Maurice v Leeuwen (ghoyhuys)

[trekroute] – Pleisterplaatsen (Engels: staging areas) zijn plaatsen langs de trekroute, waar een trekvogel een tussenstop kan maken om te rusten en te foerageren.

Dit kleine evenement, als leuke tussenstop. Om even bij te tanken tijdens je wandel/fiets of vaartocht door het onze mooie omgeving. Bedoeld voor jong en oud.

Tijdens deze ‘stop’ kun je genieten van een goed glas wijn, de heerlijkste hapjes en toffe kunst. Maak kennis met ondernemers uit de omgeving, en hun producten! Er is LIVE muziek aanwezig, maar ook de kinderen worden niet vergeten… zo kunnen ze oud hollands spelen en staat er een knutselhoek tot hun beschikking.
“Halte Pleisterplaats” heeft op deze dag een samenwerking met Bob On Board, rondvaarten. Waar je tegen een speciaal tarief met een pendeldienst afgezet kunt worden op “Halte Pleisterplaats”.
(Zo zijn we nog met diverse partijen bezig om samen te werken, en de verbinding aan te gaan met “Halte Pleisterplaats”. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina’s.)

halteplaats

Wat : Halte Pleisterplaats Waar : ghoyhuys – Zuidzijderweg 4 – Oud Ade (afslag Pannenkoekenboerderij) Wanneer : 4 september, 13:00 – 18:00 Contact : Maurice van Leeuwen · 06-24814949 · info@ghoyhuys.nl Thijs Brambach · 06-20522964 · info@wijnenthijs.nl Meer weergeven