Gravelpop à Gogo op 12 en 13 mei

Oude Wetering – De voetbalcompetitie is nog in volle gang, maar ondertussen zijn de voorbereidingen voor een feest aan het einde van het seizoen gestart. En wel voor Gravelpop, het evenement wat je niet mag missen!
Vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei vindt een nieuwe editie van Gravelpop plaats. Deze keer helemaal afgestoft en in een nieuwe, eigentijdse jas! Locatie is de kantine en het terras van voetbalclub WVC.

Programma Gravelpop Biba-Quiz  vrijdag 12 mei

De heren van Biba Quiz Productions presenteren vrijdagavond een swingende quiz in het voetbalbolwerk. Niet alleen voetbal als onderwerp, dus voor iedereen een uitdaging! Uiteraard met veel humor gepresenteerd, kortom quizzen met een hoop lol!

Programma Gravelpop Disco-Train zaterdag 13 mei
Zaterdagavond gaat de kantine helemaal los. De mannen van Disco Train komen met hun dansformule naar WVC. Zij vullen al jaren de dansvloeren in de regio met foute discostampers. Voor de echte discoliefhebber een must en voor iedereen een prachtig, gezellig feest. Trek dus je foutste outfit aan en kom dansen de 13e!

Entree?
Lekker quizzen op de vrijdag voor 15 euro per team (4 personen) en inschrijven is eenvoudig te doen via de facebookpagina van SV WVC

De discoknallers op zaterdagavond ook even meepakken? Haal vanaf nu je toegangskaarten bij Primera Domein Koek of WVC. Voor 5 euro heb je een topavond!

Artikel bron: KenBnieuws