Gratis muzieklessen bij Music Kids

Leimuiden – Drumfanfare Mavileo en BSO Snoopy slaan de handen ineen en starten een Music Kids cursus. Deze gratis muziekcursus is voor alle kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. De eerste les is op 11 september en de cursus zal 13 weken duren.

De lessen worden verzorgd door vrijwilligers van de drumfanfare en de locatie wordt ter beschikking gesteld door Snoopy. Tijdens de lessen zullen verschillende aspecten van muziek aan bod komen: theorie, maar ook vooral veel zelf doen. Alle verschillende instrumenten zullen de revue passeren: van dwarsfluit tot trommel en zelfs een sousafoon.

Zelf gaan de Music Kids aan de slag met ritme instrumenten en tafelxylofoons. Voor de leerlingen die al een basis hebben, zijn er blokfluiten beschikbaar. Samen studeren we verschillende muziekstukken in. De cursus wordt afgesloten met een echt optreden voor alle ouders, broertjes, zussen, opa’s en oma’s.

De lessen worden gegeven op maandagmiddag om 16.00 uur en duren 45-60 minuten. De locatie is BSO Snoopy, Acacialaan 50 in Leimuiden.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht op e-mailadres: musickids@mavileo.nl. Aanmelden voor de cursus kan tot 5 september 2017.

Artikel bron: mavileo