Gezochte man aangehouden na opgeven valse naam.

Leimuiden – Een 26-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is vrijdagavond rond 21:45 uur aangehouden op het Noordeinde.

politie_logo

Agenten zagen vrijdagavond een onverzekerde auto door Leimuiden rijden. Bij de controle die daar op volgde kon de bestuurder zich niet legitimeren. De bestuurder maakte het er niet beter op nadat hij een valse naam opgaf. De man had er duidelijk niet op gerekend dat één van de agenten hem herkende van een lange achtervolging in #TerAar na een winkeldiefstal bij de Primera vorig jaar. De bestuurder is hierop aangehouden.

Op het politiebureau bleek waarom de man een valse naam had opgegeven. Hij bleek namelijk nog een openstaande boete van €300,- te hebben, bleek niet in het bezit van een rijbewijs en bleek ook nog te worden gezocht voor een diefstal in 2015.

Het identiteitsbewijs van de man werd gevonden bij de insluitingsfouillering in het politiebureau. De man had dit verstopt in zijn onderbroek.

Tegen de 26-jarige man zal proces-verbaal worden opgemaakt. Hierna zal hij worden overgedragen aan de recherche in #Leiden waar de diefstal in 2015 plaatsvond.

Onderstaand het filmpje van de achtervolging na winkeldiefstal bij de Primera Ter Aar van vorig jaar.

Artikel bron: Politie