Gezin uit Roelofarendsveen beleeft Super Droomdag

Roelofarendsveen – Op zaterdag 8 oktober beloofde het een spannende dag te worden voor Linda en Bastiaan en hun kinderen Ryan, Jordan en Jelena uit Roelofarendsveen. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

roelofarendsveen

In alle vroegte werden zij deze dag met een bus opgehaald door twee vrijwilligers van de stichting. Zij waren al eerder bij het gezin geweest om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

In een bus brachten zij ze naar De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper liep het gezin naar binnen. Daar was iets te drinken en een gebakje naar keuze en na het welkomstwoord gingen zij op pad. Zij begonnen met een bezoek aan de haven. Voor het mijnen zoeken en een snelle vaart met de landmacht. Overstappen in de speedboot en voor Linda was er een heerlijk beautymoment ingelast, terwijl de rest van het gezin ook nog de roofvogels bezocht.

Na het lunchbuffet mocht het hele gezin een mooie sportauto uitkiezen voor een snelle rit en daarna een activiteit op grote hoogte. Een vlucht in de helikopter. Ter afsluiting was er een fotoshoot met visagie ter herinnering aan deze mooie dag. Inmiddels was er een feestje aan de gang en de directeur van Stichting Opkikker vertelde dat er een extra feestelijk tintje aan deze dag zat omdat komende week het eerste lustrum van Stichting Droomdag een feit is. Een prachtige mijlpaal. Die er zonder Mary van Dueren-van der Meer, de oprichtster, niet was geweest.

Na een afsluitend diner met spectaculair dessert was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet zonder een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Waarmee de kinderen nog hopelijk heel vaak over deze dag dromen. Er stond een erehaag van alle vrijwilligers die hun dansend en springend een goede reis naar huis wensten. Een mooi afscheid en de vrijwilligers komen nog één keer bij het gezin op bezoek om foto’s en een dvd te brengen die zij van de hele dag gemaakt hebben.

STICHTING DROOMDAG VERZORGT EEN ONVERGETELIJK GEHEEL VERZORGDE (TE) GEKKE DAG VOOR EEN GEZIN WAARVAN EEN OUDER KANKERPATIENT/LEVENSBEDREIGEND/LANGDURIG ZIEK IS. HIERBIJ STAAN DE DROMEN VAN HET GEZIN CENTRAAL. HET JONGSTE KIND VAN HET GEZIN MOET ONDER DE ZESTIEN JAAR ZIJN .

Artikel bron: St. Droomdag
Foto bron: St. Droomdag