Gezin uit Rijnsaterwoude beleeft Super Droomdag

Rijnsaterwoude – Op zaterdag 17 juni beloofde het een spannende dag te worden voor een gezin uit Rijnsaterwoude. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

Rijnsaterwoude (Small)

In alle vroegte werden zij deze dag door twee vrijwilligers van de stichting opgehaald en uitgezwaaid door hun familie. De vrijwilligers waren al eerder bij het gezin geweest om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

Naar De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper liep het gezin naar binnen na een applaus naar keuze en toegejuicht door heel veel vrijwilligers. Binnen was een drankje en een gebakje naar keuze en na het welkomstwoord gingen zij op pad. Allereerst werden zij bij de helikopter verwacht en konden zij alles op grote hoogte bekijken. Er was muziek op de boerderij tussen de varkens, geiten en kippen. Ter afsluiting van de ochtend was een relaxte fotoshoot ter herinnering.

Na het lunchbuffet was er een rustmoment voor de mannen maar niet voor mama. Die ging ontspannen in de beautysalon. De motoren stonden al te ronken voor de ouders bij de volgende activiteit en dat was eigenlijk het laatste maar…..iedereen was bereid voor heel veel meer. Dus werd er ook een mooie sportauto uitgekozen voor een hele snelle rit. En écht het allerlaatste een rit als echte VIP’s in een limousine. Motorpolitie begeleidde hen en zetten rotondes af en zelfs door het rode licht rijden was toegestaan. Na een afsluitend diner met spectaculair dessert was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet zonder een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Waarmee de kleine man nog vaak van deze dag kan dromen. Er stond een erehaag van alle vrijwilligers die hun dansend en springend een goede reis naar huis wensten. Een mooi afscheid en de vrijwilligers komen nog één keer bij het gezin op bezoek om foto’s en een dvd te brengen die zij van de hele dag gemaakt hebben.

STICHTING DROOMDAG VERZORGT EEN ONVERGETELIJK GEHEEL VERZORGDE (TE) GEKKE DAG VOOR EEN GEZIN WAARVAN EEN OUDER KANKERPATIENT/LEVENSBEDREIGEND/LANGDURIG ZIEK IS. HIERBIJ STAAN DE DROMEN VAN HET GEZIN CENTRAAL. HET JONGSTE KIND VAN HET GEZIN MOET ONDER DE ZESTIEN JAAR ZIJN .

Wilt u ook bijdragen aan het realiseren van nog meer Droomdagen dat kan op:                            NL86 RABO 0135 774 063

 

Artikel bron: St. Droomdag