Getuigenoproep verlaten plaats verkeersongeval

Oud Ade – De politie onderzoekt een verlaten plaats ongeval in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze verlaten plaats ongeval.

De verlaten plaats ongeval is gepleegd op zaterdag 21 januari 2017 tussen 00:00 uur en 03:52 uur in de omgeving van Leidseweg ter hoogte van 3 A te Oud Ade.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

oud adse

Toedracht:

2 lantaarnpalen zijn aangereden door een motorvoertuig. Van de exacte locatie is een foto bijgevoegd. De zwaar beschadigde palen zijn inmiddels door de wegbeheerder afgevoerd.

Van de situatie bij daglicht zijn 2 foto’s bij dit bericht gevoegd. De lantaarnpalen zijn op deze afbeelding al niet meer te zien.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de 0900-8844 of stuur ons een privébericht via deze Facebookpagina. Let op: in het weekend kan de reactie langer zijn dan op werkdagen. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).