Getuigenoproep inbraak Oud Ade

OudAde – De politie doet onderzoek naar een woninginbraak aan de Leidseweg in Oud Ade. Het gaat om een woning tussen de Watertuin en de N445.

inbraak preventie

De inbraak is gepleegd op dinsdag 18 april tussen 15:45 en 16:25 uur. Door een getuige is tussen de genoemde tijdstippen een zwarte verhoogde bestelbus gezien. Misschien heb jij iets gezien of gehoord en draagt jouw informatie bij aan de oplossing van deze inbraak.

Heb jij of één van je huisgenoten rond het tijdstip van de inbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving Leidseweg? Of heb jij meer informatie over de zwarte bestelbus?

Als je iets is opgevallen waarvan jij vermoedt dat dit te maken heeft met deze inbraak, neem dan direct contact op met de politie door ons een PB via Facebook te sturen of te bellen met politieteam Kaag en Braassem via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kunt je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Artikel bron: Politie