Getuigen van een insluiping / babbeltruc gezocht

Roelofarendsveen – Oproep aan de jeugd: deel deze informatie ook met jullie opa’s en oma’s! Bij dit bericht is een afbeelding gevoegd met tips om een babbeltruc / insluiping te voorkomen!

politie_logo

De politie onderzoekt een situatie waarbij iemand is gepoogd een 89-jarige bewoonster te beroven door middel van een babbeltruc bij u in de buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van dit misdrijf.

Het misdrijf is gepleegd op vrijdag 14 oktober 2016 tussen 08:45 uur en 10:00 uur in de omgeving van Middenweg te Roelofarendsveen.

Signalement:

Man; Licht getint als in Surinaams / Antilliaans

Bijbehorend accent; 1.75-1.80 meter lang; 25 -35 jaar oud;

normaal postuur; Donkere jas waarschijnlijk 3/4 lang.

Donkerkleurige muts op het hoofd. Overwegend donkere kleding

Toedracht: De dader heeft zich door middel van insluiping de toegang tot de woning verschaft. Door middel van een smoes probeerde hij de 89-jarige bewoonster bewegen tot overgave van sieraden.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van het misdrijf een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?

Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?

Bent u zelf benaderd door de mogelijke daders van het misdrijf?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of www.politie.nl. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Artikel bron: Politie KenB