Getuigen mishandeling op N207 gezocht

Leimuiden – De politie van Kaag en Braassem is op zoek naar getuigen naar aanleiding van een verkeersconflict / mishandeling op de N207 bij de Leimuiderbrug.

Op vrijdag 27 juli 2018, tussen 13:45 en 14:15 uur, reed een 41- jarige bestuurder uit Alphen aan den Rijn in een bruine Audi over de N207 in de richting van de A4. Ter hoogte van Rijnsaterwoude werd deze bestuurder rechts over de busbaan ingehaald door een bestuurder van een grijze Volkswagen Up die weer voor hem ging rijden.

In Leimuiden haalde de bestuurder van de grijze Volkswagen Up zowel links als rechts nog wat auto’s in totdat hij voor de openstaande Leimuiderbrug als eerste stil kwam te staan.
De bestuurder van de bruine Audi kwam ongeveer 5 auto’s achter de Volkswagen Up te staan.

De bestuurder van de Volkswagen Up is toen uitgestapt en richting de bruine Audi gelopen. Die bestuurder is ook uitgestapt. Vervolgens ontstond er een flinke ruzie waarbij de bestuurder van de Audi een aantal keren geslagen werd door de bestuurder van de Volkswagen Up. Nadat de Leimuiderbrug weer dicht was is de bestuurder van de Volkswagen Up rechtdoor gereden in de richting van Nieuw Vennep.

Er zijn diverse getuigen van dit incident. Helaas is de identiteit van de verdachte nog niet bekend. De politie verzoekt personen die getuige zijn geweest van de mishandeling of iets kunnen verklaren over de aanleiding om contact op te nemen met de politie. Tips zijn welkom via 0900-8844 (politie) of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Vermeld kenmerk 2018202950

Artikel bron: Politie KenB