Getuigen mishandeling gezocht!

Rijpwetering/Roelofarendsveen – Donderdagavond 4 januari werd bij de politie aangifte gedaan van een mishandeling. De mishandeling is gepleegd op donderdag 28 december 2017 tussen 17:37 en 17:45 uur op het Veenpolderpad (fietspad tussen de Zuidweg Rijpwetering en Roelofarendsveen parallel aan de A4).

Een 17-jarige jongen uit Oud Ade reed met 2 vrienden over de Zuidweg en zij sloegen af het Veenpolderpad op. Uit tegengestelde richting kwam een man op de fiets met een kindje van rond de 6 jaar oud op een eigen fietsje naast hem. De man was kennelijk van mening dat de jongens hem afsneden en schreeuwde in hun richting, daarbij duwde hij de 17-jarige jongen de berm in.

De man fietste weg maar kwam weer terug, de man sloeg toen met de vuist hard op de borst van de 17-jarige jongen. Daarnaast schold hij de jongen uit. Daarna fietste de man weer weg.

Later zagen de jongen en zijn vrienden dat de man en het kind achter hen aanfietsten richting Roelofarendsveen. Bij Roelofarendsveen hebben ze de man niet meer gezien.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. We hopen dat iemand de man herkent aan de hand van het signalement dat bij de aangifte is opgegeven:

– Blanke man

– 45 a 50 jaar oud

– Kalend met kort grijs haar

– Kort grijs/wit baardje

– Mollig tot dik postuur

– 1.80 a 1.85 meter lang

– Donkere jas tot op de heupen

– Donkere schoenen

– Sportieve herenfiets met versnellingen

– Accessoires op het stuur, waaronder een GPS

Bent u, of kent u de man die beschreven wordt? Neem dan contact op met de politie van 0900-8844 of een priv├ębericht via deze pagina. Het proces-verbaalnummer is 2018004230.

#Rijpwetering #Roelofarendsveen #DH247

Artikel bron: Politie