Getuigen gezocht van verkeersconflict A4 bij Woensdrecht

Woensdrecht – Woensdagavond 1 februari om 21.00 uur raakte een 55-jarige automobilist uit Roelofarendsveen op de A4 ter hoogte van Woensdrecht verwikkeld in een verkeersconflict met de bestuurder van een (vermoedelijk) Mercedes met een Duits kenteken.

Vanwege het conflict raakte de auto van de 55-jarige automobilist total loss omdat hij in de middenberm tot stilstand kwam. Gelukkig vielen er geen gewonden.

Volgens de man uit Roelofarendsveen reed de bestuurder van de Duitse auto op een roekeloze manier over de A4. De Duitse auto haalde hem in in en sneed hem af waarna hijĀ  hij hard op zijn rem trapte. De man uit Roelofarendsveen moest uitwijken en kwam in de rechterberm terecht. Om ongelukken te voorkomen stuurde hij scherp naar links, maar door die manoeuvre kwam hij via de vangrail in de middenberm van de A4 terecht. De auto raakte total loss en is weggesleept door een takelbedrijf.

De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Kunt u iets vertellen over het weggedrag van de bestuurder in de (vermoedelijk) Duitse Mercedes, of hebt u het ongeval zien gebeuren en hebt u nog niet met de politie gesproken? Dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via What’s App op nummer 06 1220 7006.

Artikel bron: Politie