Getuigen gezocht: poging tot babbeltruc Westeinde te ROELOFARENDSVEEN

De politie onderzoekt een situatie waarbij iemand is beroofd door middel van een poging tot babbeltruc bij u in de buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van dit misdrijf.

Het misdrijf is gepleegd op vrijdag 7 juli 2017 tussen 14:40 uur en 15:00 uur in de omgeving Van der Poel aan het Westeinde te Roelofarendsveen.

Signalement: Blanke man, tussen de 40 en 45 jaar, droeg een ruitjes overhemd.
Over de vrouw is niet meer bekend.

Toedracht: Werd een dame op leeftijd, met een rollator op straat aangesproken door een man en vrouw. Hij zei dat hij haar bankpas had. De dame wist zeker dat zij haar bankpas had. Hierop is zij verder gelopen. De dame kende de man en vrouw niet.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van het misdrijf een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
Bent u zelf benaderd door de mogelijke daders van het misdrijf?
Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).