Getuigen gezocht: babbeltruc Kerkweg

Roelofarendsveen – De politie onderzoekt een situatie waarbij iemand is beroofd door middel van een babbeltruc bij u in de buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van dit misdrijf.

Het misdrijf is gepleegd op vrijdag 17 november 2017 tussen 16:30 uur en 16:55 uur in de omgeving van Kerkweg te Roelofarendsveen.

Signalement: – man

– getinte huidskleur

– leeftijd ongeveer 30-35 jaar

– netjes uiterlijk

– normaal postuur

– zwarte jas

– zwarte broek

– kort zwart haar met krullen bovenop

– sprak goed Nederlands.

Toedracht: Man heeft zich onder valse voorwendselen woning van 91 jarige vrouw binnen gepraat en heeft haar pinpas en code afhandig gemaakt.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van het misdrijf een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?

Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?

Bent u zelf benaderd door de mogelijke daders van het misdrijf?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via https://www.burgernet.nl/burgernet…/reactie/nieuw/462ba8cf35. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet, Burgernet

Politieteam Kaag en Braassem

Telefoon: 0900-8844

laat niemand binnen

Artikel bron: Politie