Geslaagde opening voltigeseizoen voor V.V Baboeschka

In het weekend van 1 en 2 april werd het voltige wedstrijdseizoen geopend bij Sint Hubertus in Lisse. Voltigevereniging Baboeschka uit Nieuwe Wetering deed beide dagen mee.

Op zaterdag startte allereerst Geertje van der Meer . Dit 14 jarige lid van Baboeschka startte echter niet met Baboeschka maar maakte haar debuut in het Nederlands junioren voltigeteam.

Daarna was team 2 aan de beurt. Zij behaalden op Lorida in de klasse B een 3e plaats met een score van 5.4.
Team 3 haalde daarna een mooie 2e plek in de klasse BB. Zij haalden met Chico 5.3 punten.

team_3[1]

Evy en Mara startten als duo op Varenne. Met hun piraten thema wisten zij de eerste plaats te behalen met een mooie score van 6.1.
Op zondag was het een stralende dag. Nu deden ook de solo’s van Baboeschka mee.

Geertje van der Meer mocht de spits afbijten. Op Hercules deed zij haar plicht en Kur in de klasse M. Zij behaalde een 1e plek met een score van 5.8.

Monique Oosterhoff maakte haar debuut als soliste in de klasse L. Met een 3e plek kon zij tevreden terug kijken. Later op de dag maakte ook Amelie Bauer haar debuut als soliste. Zij behaalde in de klasse BB Galop de eerste plek met een fantastische score van 6.8!
Team 2 en team 3 mochten ook weer in de ring verschijnen. De scores waren voor beide teams flink hoger dan de dag ervoor: team 2 in de B een 2e plek met een 6.3 en team 3 een 3e plek met een 6.2.

Met deze mooie resultaten kun je gerust spreken van een geslaagde opening van het seizoen!

Auteur: Ingezonden
Artikel bron: Ingezonden