Geslaagd In Up Go mini-toernooi

dsc03790

Het was vandaag een drukte van belang in sporthal De Tweesprong. Ruim 300 jonge volleyballertjes waren aanwezig tijdens het minitoernooi (Cool Moves Volley) wat door volleybalvereniging In Up Go was georganiseerd. De jongste leden van een volleybalvereniging spelen hun competitie in de vorm van toernooien over het gehele seizoen. Deze keer mocht In Up Go het toernooi organiseren. 64 teams van de volleybalverenigingen in de regio deden mee, waaronder 2 teams van In Up Go.

dsc03754

De mini’s spelen 4 tegen en er zijn 5 verschillende spelniveau’s. Om 9 uur waren de jongste kinderen aan de beurt, vervolgens de iets gevorderde volleyballertjes en tenslotte de meer gevorderden. De twee teams van In Up Go hebben het prima gedaan. Team 1 won 3 wedstrijden en speelde 1x gelijk en behaalde dus 7 punten. Team 2 haalde 5,5 punten.

dsc03772

De organisatie van het toernooi was in uitstekende handen van jeugdcoördinator Karin, die alles tot in de puntjes had geregeld. De hele dag was er hulp van eigen leden bij de wedstrijdleiding, het fluiten en tellen van de wedstrijden. Al met al een hele geslaagde dag.

dsc03784

Artikel bron: In Up Go
Foto bron: In Up Go