Gemeente krijgt eigen Monopoly spel

Roelofarendsveen – De allereerste symbolische editie van Monopoly Kaag en Braassem is woensdag 16 mei gepresenteerd. Initiatiefnemer Joop van Dijk van Plus van Dijk gaat de inwoners van de gemeente Kaag & Braassem, waaronder Roelofarendsveen betrekken in de ontwikkeling van het spel. De bekende straten en pleinen uit de gemeente worden verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt in stijl van de gemeente aangepast.

Joop van Dijk nam het eerste exemplaar trots in ontvangst van Mr. Monopoly. Vanaf november is het spel exclusief verkrijgbaar bij PLUS Van Dijk Roelofarendsveen. Inwoners uit Roelofarendsveen en omgeving hebben zelf ook een rol in de samenstelling van de inhoud van het spel. Zij kunnen via de Facebookpagina Monopoly Kaag en Braassem suggesties aandragen van straten die niet in het spel mogen ontbreken.

De spellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Monopoly Kaag en Braassem wordt ontwikkeld door PLUS Van Dijk in samenwerking met Identity Games.

 

Artikel bron: KenBnieuws