Gasttraining bij BC Apollo

Roelofarendsveen – Vrijdag 14 oktober kregen de jongste leden van Badmintonclub Apollo een gasttraining van twee zeer ervaren spelers van Badmintonvereniging Van Zijderveld uit Amstelveen: Rogier Oomen (oud-lid van BC Apollo, spelend in de vierde divisie) en Manouk Los (spelend in de eredivisie). zij gaven een gevarieerde training, waarin weer heel wat werd geleerd.

bc-apollo

Wil jij ook kennis maken met badminton? Dan ben je van harte welkom bij één van onze trainingsmomenten in sporthal De Tweesprong in Roelofarendsveen. Op dinsdagavond trainen de recreanten vanaf 18 jaar van 20.00 uur tot 22.30 uur. Vrijdagmiddag kunnen senioren van 13.30 uur tot 15.30 uur terecht om in een gezellige sfeer te badmintonnen. Vrijdagavond is het tenslotte tijd voor de jeugd: basisschoolleerlingen trainen van 18.00 uur tot 19.00 uur. Tussen 19.00 uur en 20.30 uur trainen jongeren vanaf 12 jaar.

Je bent van harte welkom om eens binnen te lopen en mee te trainen (vrijdag 21 oktober is er echter geen training in verband met de herfstvakantie).

Tekst & foto’s: BC Apollo

Artikel bron: BC Apollo