Free Design viert feest, elke maand taart en acties

Roelofarendsveen – meesten van ons kennen Free Design omdat deze studio voor communicatie het logo en de complete huisstijl van de gemeente Kaag en Braassem ontwierp. En het Veense bedrijf maakte ook voor tal van bedrijven en instellingen in de regio websites, brochures en logo’s. Geen onbekende dus. Free Design bestaat dit jaar 15 jaar. En dat gaat gevierd worden! Met elke maand een taart en het hele jaar door speciale acties.

Joyce van der Hoorn, Free Design 15 jaar

Free Design heeft ook het afgelopen jaar weer volop in de belangstelling gestaan. Zo werd bij de uitverkiezing van De Sterkste Schakel een eervolle vijfde plaats behaald bij de publieksjury. ‘Een heel mooie score’, vertelt Joyce van der Hoorn, directeur-eigenaar van Free Design. ‘Er deden veel grote, bekende bedrijven mee. Maar onze opdrachtgevers hebben echt hun vertrouwen in ons uitgesproken. Klasse.’

Dat vertrouwen wordt dit jaar beloond. Want omdat Free Design 15 jaar bestaat, staan er tal van acties op stapel. Zo wordt er elke 15de van de maand een taart verloot. En elk kwartaal is er een andere kortingsactie. Joyce van der Hoorn: ‘We gaan het echt goed vieren. Als je ons liket op Facebook maak je kans op een lekkere taart. Elke maand weer. En de eerste taart wordt al verloot op 15 januari. Dus snel zijn!’ De kortingsacties lopen elk een heel kwartaal. Dat begint met 15% korting op webdesign. Daarna volgt een actie voor rolbanners, een speciaal zomerpakket en in het laatste kwartaal korting op relatie- en kerstgeschenken. Op de website en Facebookpagina van Free Design lees je er alles over.

Artikel bron: Free Design