Fleetwood Mac tribute night

Hoogmade – Nee, in Hoogmade geen privésores, psychische problemen of extreme plankenkoorts. Daar waar de Fleetwood Mac tijdens hun bestaan niet werd gespaard qua ellende en problemen, treedt tributeband Mirage op 21 oktober op in een positieve vibe. De bandleden brengen de niet-doorsnee rock van de Amerikaans-Britse band met denderend veel overtuiging.

De gouden hits van Fleetwood Mac doen herleven – dat is het doel van de Mirage Fleetwood Mac-tribute in De Schuur. ‘Sara’, ‘Dreams’, ‘Dont’s Stop’, ‘Go Your Own Way’, ‘Everywhere’…. Van rock-classic tot emotioneel gebrachte songs als ‘Tusk’ en ‘The Chain’: compleet met flamboyante kleding en hoge hoeden maakt Mirage er een complete show van.

Veel hits komen van de album klassieker Rumours. Ondanks de stress tijdens de opnames door privéproblemen (of misschien juist daardoor) maakte Fleetwood Mac in 1977 dit superalbum, dat alleen in Amerika al goed was voor vijftien miljoen verkochte exemplaren. De hit singles van dit album komen vanavond allemaal voorbij.

fleetwood

Sterke vocals

De sterke vocale kwaliteiten van elk tribute-bandlid – allen doorgewinterde professionals – garanderen zowel een gevarieerd programma als een feestje voor je oren. Met de prachtige harmonieën zoals je die van Fleetwood Mac gewend bent. Reis even terug in de tijd en kom op 21 oktober genieten in De Schuur in Hoogmade.

Support act voor deze avond Cor en John, een akoestisch gitaar duo bestaand uit Cor van der Hoogt en John Slingerland.

Waar? De Schuur, Schoollaan 2 in Hoogmade

Wanneer? Zaterdag 21 februari 2017, aanvang 21:00 uur

Wat kost het? € 12,50 (voorverkoop) / € 15,- (aan de deur, mits niet al uitverkocht,)

Kaarten voor deze tribute night zijn nu te koop via info@nkjbhoogmade.nl en vanaf zaterdag 23 september bij de volgende voorverkoop adressen zie bovenstaande poster .( mits niet uitverkocht !)

Artikel bron: NKJB