Feline loopt Madurodam Marathon voor NSGK

Roelofarendsveen – Feline Kroeze is een 7- jarig meisje die lichamelijk beperkingen heeft. Ze is geboren met een waterhoofdje. Zij heeft hierdoor hersenschade aan voornamelijk haar rechterhersenhelft, en dit geeft dus lichamelijke beperkingen aan de linkerzijde van haar lichaam. Zij loopt moeilijker en kan haar linkerhand maar een klein beetje gebruiken.

Het is een heel vrolijk en gezellig meisje en ze wil maar wat graag met de Kermismarathon meedoen, net als papa. Dit beperkt zich tot een klein stukje meelopen omdat het toch echt te ver is.

Bij de Madurodam marathon is het parcours zelfs rolstoelvriendelijk en is de afstand 1,69 km!!! (Madurodam is schaal 1 op 25 gebouwd en de bedenkers hebben dus de echte marathon ook door 25 gedeeld vandaar 1,69 km) Dit is een hele mooie afstand en het is ook nog voor een heel goed doel!! Ze loopt samen met papa zoveel mogelijk geld bij elkaar voor Stichting NSGK voor het gehandicapte kind.
Die zetten zich in voor alle kinderen met een handicap die niet of nauwelijks naar school kunnen.
Voor Feline is het allemaal goed geregeld om naar school te gaan, maar wij zetten ons graag in om andere gehandicapte kinderen ook naar school te kunnen laten gaan! Wie helpt ons?

Doneren kan via de link.
https://www.madurodammarathon.nl/team/feline-en-papa…

Artikel bron: KenB nieuws