Feestcommissie maakt Muziekplein bekend

Oude Wetering – Het programma van Muziekplein op vrijdag 7 juli 2017 is bekend! Feestcommissie Oude Wetering heeft weer zijn best gedaan om de leukste bands uit de omgeving te scoren. Komen jullie gezellig langs? Aanvang vanaf 20.30 uur.

Jerrycan

Het genre van deze lokale band is niet goed te omschrijven: iets tussen pop, rock, soul en jazz. De band, bestaande uit Guus (drum en zang), Ingrid (zang), Hans (gitaar), Wilco (toetsen) en Coen (bas) speelt de minder voorspelbare nummers van de jaren tachtig tot nu. Hou je van REM of Depeche Mode, van Fleetwood Mac of Sabya? Dan zit je goed bij deze band!

Groef

Al op vroege leeftijd ruïneerden Pjotr en Lars hun vaders favoriete soul. Deze invloeden gebruikt het dj-duo nu nog steeds in hun sets. De ‘housemeesters’ hebben een zwak voor alles wat een groove heeft. Ze hanteren een afwisselende draaistijl: de allernieuwste knallers worden afgewisseld met clubclassics en oude disco. Hou maar rekening met even lekker dansen!

Lekker Weer

Van zomerse medleys tot opzwepende festivalknallers, bij lekker weer is het altijd… lekker weer! De lokale band wordt geformeerd door zanger Corné, gitarist Youp, Siem op de basgitaar, Joost op de toetsen en Jasper op drum. Lekker weer speelt covers met een eigen twist, hebben een origineel repertoire en zijn een tropische verrassing langs de Wetering.

Artikel bron: Feestcommissie Oude Wetering