Expostie Jaimy VS in ghoyhuys

“Overzichts expositie Jaimy VS”

Een overzichtsexpositie van Amsterdamse kunstenares Jaimy Van Solkema. Haar nieuwste werken, in combinatie met eerder werk. Haar schilderijen tonen zich in kleurig naakt, portret en afbeeldingen uit de dierenwereld. In de beelden verwerkt Jaimy Van Solkema vaak onderliggende boodschappen. Tijdens de opening is er de mogelijkheid om kennis te maken met de kunstenares zelf welke dan net terug zal zijn uit Servië waar ze op de grens met Hongarije portretten vastlegt en hulp biedt aan gestrande vluchtelingen.
Wij zijn blij u dit nieuwe talent te mogen presenteren! Het aparte het kleurrijke werk Jaimy Van Solkema wordt overigens al opgenomen in diverse collecties van gerenommeerde kunstverzamelaars.
De kunstenares zet het oer-gevoel en binnenwerelden om in haar expressieve schilderijen. Jaimy Van Solkema leeft en schildert in Amsterdam en put haar inspiratie uit de wereld om haar heen welke ze beschouwt op verre reizen, de nachtwereld van Amsterdam en de mensen en dieren uit haar directe omgeving.

Wat : Expositie, kunstenares Jaimy Van Solkema
Wanneer : 25 maart tot 2 april
Opening : Zaterdag 25 maart, 16:00-20:00, ontmoet Jaimy en haar kunst
Waar : ghoyhuys (gelegen aan de rand van het Ghoybos), Zuidzijderweg 8, Oud Ade